CARTE

Miere neagră

Miere neagră

De Dan Pleșa

(2 ratings)

ADAUGĂ LA


Vrei să ne sugerezi o corectură? Apasă aici!

Detalii

Titlu: Miere neagră

Autor: Dan Pleșa

Editura: Vellant

ANUL APARIȚIEI: 2023

ISBN: 978-606-9802-19-9

Număr pagini: 280

Format: 13 X 20 cm

Colecție: Raverse

Categorie: Literatura română contemporană

Descriere
Un roman despre libertate si iubire, pe fondul unei societati care trece de la prea putin la prea mult si incontrolabil, un roman care penduleaza intre vis si realitate, intre personal si colectiv, cu impresia ca revolutia unuia poate fi revolutia tuturor.
Poti sa pui dragostea la temelia unei vieti noi? Cel mai probabil, da, insa noul roman al lui Dan Plesa demonstreaza ca nu e suficient sa faci bine, pentru ca viata ta sa fie mai buna. Nici macar atunci cand binele acesta imbraca hainele unei crime.
Dan Plesa este editor, scriitor si jurnalist cultural. A absolvit Academia de Teatru si Film -specializarea scenaristica si critica de film. A activat in presa si peste zece ani la o casa de discuri ca producator. Se numara printre fondatorii editurii Vellant si al revistei de proza scurta "iocan" - singura revista de proza scurta din Romania care apare in format tiparit. A publicat poezie in diverse periodice si in volumele: Marfa - (antologie de grup) 1996 (impreuna cu Bogdan O Popescu, Dan Mircea Cipariu, Sorin Ghergut si Florin Dumitrescu), Marfa reincarcata (antologie de grup) 2011 (impreuna cu Bogdan O Popescu, Dan Mircea Cipariu, Sorin Ghergut si Florin Dumitrescu). Proza scurta publicata in antologiile Prima data si Cum iubim, si in volumul de autor Povesti de dragoste si neputinta - Editura Vellant 2019.
Miere neagra este debutul lui in roman.
5 2 Voturi
Rating
Abonează-te
Vreau să primesc notificare
guest
0 Comments
Vezi toate comentariile