Despre noi

Cine a mai pomenit carte fără cititor?

Despre noi
Tocmai de aceea am creat un spațiu în care iubitorii de carte să-și găsească locul și să dea voce cărților. Acel loc e comunitatea Reading is cool, o comunitate care apreciază cărțile la adevărata lor valoare și care se bucură de cărți, de oameni, de povești. De #ReadingChallenge. Fie că te oprești cu noi doar într-o stație, în două sau în toate trei, te așteptăm cu același entuziasm, pentru că avem de gând să molipsim cât mai mulți oameni de iubirea noastră pentru cărți și scris.
3.5k

Membri

3

Provocări finalizate

1.2k

Cărți

53

Evaluări de carte

Despre noi
Cei care sunt alături de noi de mai multă vreme știu deja ce urmează: timp de 5 luni, la fiecare două săptămâni (pe 1 și pe 15 ale lunii) vă provocăm să citiți o carte propusă de noi. Provocarea însumează 10 cărți, treaba noastră este să le alegem, iar treaba ta e să le citești pe toate. Ne rezervăm dreptul exclusiv de decizie în privința criteriilor de selecție și a ordinii în care lansăm propunerile. Atenție, provocarea se desfășoară în perioada 1 ianuarie – 31 mai 2021, deci e important să te încadrezi în termen dacă vrei să intri în cursa pentru premiu. Sau poți, pur și simplu, să citești de plăcere, alegerea e a ta.

„Citeşte pentru a deveni mai deştept. Pentru a judeca mai puţin. Pentru a fi mai capabil de a înţelege comportamentul nebun al prietenilor, sau şi mai bine, pe al tău.”

- John Waters

ECHIPA Reading is Cool

Adina Drag

Adina Drag

Îmi place să scriu, pentru că mă simt liberă să fac ce vreau cu cuvintele. Și ele mă lasă, și, așa de pline de sens și de non-sens cum sunt, mă învață. Mai mult decât să scriu. Mă învață să fiu mai atentă, să vreau să descopăr mai mult, să observ, să caut sensul.

E despre oameni. Despre viață.
Iar eu iubesc și oamenii și viața.

Corina Răduță

Corina Răduță

Iubesc poveștile și cred că, spuse celorlalți, ele schimbă lumea. De asta m-am înconjurat de cărți care spun tot atâtea istorii câte personaje au și oameni cu tot atâtea povești câte cărți au iubit.

Liviana Tane

Liviana Tane

Cititoare, călătoare, scriitoare. Mi-am combinat pasiunile, le-am transformat în stil de viață și îmi place să-i încurajez și pe alții să facă la fel.

Ancuța Stoian

Ancuța Stoian

După hrană, adăpost și familie, cărțile sunt următoarea mea nevoie.

Sînziana Bălțătescu

Sînziana Bălțătescu

Mamă din categoria aceea enervantă care dăruiește cărți copiilor ei și colegilor lor.

Ioana Bostan

Ioana Bostan

Cărțile, fotografiile și scrisul fac parte din marea mea călătorie. Toate mă inspiră să surprind emoții. Le adun în „traista mea cu bucurii” și sper să ajungă în inimile oamenilor.

Magdalena Aldea

Magdalena Aldea

Zburătoare, câteodată fotograf, de cele mai multe ori cititor. Iubesc poveștile și trăiesc prin ele. Mi-ar plăcea ca toți adulții și copiii din lume să le descopere și să vadă ce minunată e lumea cărților.