Provocări

Nu știi ce carte vrei să citești în continuare? Acceptă provocările Reading is Cool!

Provocări

Cum funcționează

Fiecare provocare durează o lună și cuprinde două titluri, pe care le anunțăm în zilele de 1 și 15 ale fiecărei luni. Noi alegem, voi citiți. Apoi, în ultima zi de luni a fiecărei luni, vă invităm la Book Club. Întâlnirea va fi organizată pe ZOOM, iar linkul de acces și detaliile întâlnirii vor fi postate pe grupul comunității: Reading is Cool – The Challenge.

Ca să vă înscrieți, în provocare, trebuie să bifați 3 reguli simple:

  1. Înainte de toate, fă-ți un cont de utilizator pe platforma Reading is Cool
  2. Citește cele 2 cărți ale lunii și împărtășește-ne pasajul preferat în comentarii sau pe grupul Reading is cool – The Challenge. Adaugă-i câteva argumente care să-i convingă și pe alții să citească. Marchează-l cu #(titlulcartii), ca să le putem urmări mai ușor și să nu se rătăcească în șuvoiul de postări :P.
  3. Intră în Clubul Cititorilor Timizi și Uituci: participă la clubul de carte, în care discutăm despre cele două cărți ale lunii (găsești evenimentele în grupul Reading is Cool – the Challenge și pe pagina de Facebook Reading is Cool).

La fiecare întâlnire, tragem la sorți un pachet generos de cărți pe care să-l oferim cu bucurie unuia dintre participanții la club. Aici mai avem o surpriză! Începem să ne vedem și în format fizic. Sau offline, cum îi mai zice. Urmărește postările noastre și vezi unde deschidem următorul club de carte!

Clubul nu se adresează exclusiv participanților la challenge, ci tuturor iubitorilor de carte și vin. Sau apă. Plată. Pentru că știm că lucrurile bune sunt și mai bune atunci când le împarți cu cineva drag, mai ales când e vorba de povești. Invită un prieten la cel puțin o întâlnire a clubului de carte, s-ar putea să-i placă și să vrea să rămână în gașca noastră.

CEA MAI RECENTĂ PROVOCARE

Provocarea Lunii decembrie

E prima carte din provocarea lunii decembrie. E autor român, cum altfel de Ziua noastră națională? E de la Editura Vellant, pentru care am preluat ștafeta aniversară, căci în noiembrie a împlinit 16 ani.

Așadar, cu un „La mulți ani” generos pentru toți, citim Miere neagră, de Dan Pleșa. Un roman despre libertate şi iubire, pe fondul unei societăţi care trece de la prea puţin la prea mult şi incontrolabil, un roman care pendulează între vis şi realitate, între personal şi colectiv, cu impresia că revoluţia unuia poate fi revoluţia tuturor.

Ne vedem în 21 decembrie la book clubul online, cu autorul invitat și cu chef de povestit.

ÎNSCRIE-TE LA PROVOCARE!

Miere neagră

De

(0 ratings)

ADAUGĂ LA

Vezi alte provocări