Politică de confidențialitate

1. Ce informații colectăm

Activitățile de colectare și procesare a datelor sunt guvernate de Politica de Protecție a Datelor.

The Writing Journey SRL acționează în calitate de Controller al datelor personale pe care tu (în calitate de data subject) ni le furnizezi.

Editura colectează următoarele informații:
Numele si prenumele, adresa de email, adresa IP, comportamentul pe site-ul readingiscool.ro, interesele tale.

2. De ce avem nevoie de aceste date

Avem nevoie de aceste date pentru a va furniza urmatoarele servicii:

 • Crearea contului dvs pe site-ul nostru și abonarea la serviciile noastre ne facilitează accesul la datele dvs cu caracter personal. readindiscool.ro primeste, de asemenea, si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP a dumneavoastra, in scopul de a spori securitatea datelor si a evita cazurile de acces cu rea intentie a site-ului sau serviciilor readingiscool.ro
 • Trimiterea de newsletter.
 • informații directe despre paginile vizitate și acțiunile realizate în site-ul readingiscool.ro prin intermediul informațiilor din sesiunea browser-ului sau cookies, inclusiv informații cum ar fi:
  • pagina sursa de unde provine vizita
  • adresa IP a vizitatorului
  • diverse acțiuni intreprinse în pagină (adaugă la favorite, votează etc) și rezultatul acestora
  • comentarii publicate pe site-uri
  • informații furnizate prin intermediul formularelor din paginile site-urilor
  • termeni de căutare utilizați în site-uri

3. Ce facem cu aceste informații

Dupa caz, datele dumneavoastra personale pot fi impartasite cu anumiti furnizori agreati (curier rapid, servicii postale, servicii folosite de readingiscool.ro in vederea efectuarii operatiunilor de livrare, plata, procesare a comenzii, scopuri comerciale si de marketing etc).

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:

(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei carturesti.ro sau ale companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.

– in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de readingiscool.ro, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
– in cazul in care readindiscool.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.
– in cazul in care readingiscool.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus, veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul readingiscool.ro.

4. Cât timp le păstrăm

Toate datele personale deținute de noi vor fi păstrate pe perioada furnizării de servicii pe site-ul readingiscool.ro sau pe alte site-uri sau platforme detinute de The Writing Journey SRL timp de un an de la închiderea furnizării serviciului.

Închiderea furnizării serviciului se poate face:

 • la inițiativa editurii
 • la notificarea participantului cu privire la decizia de încetare a apartenenței la program

La expirarea termenului descris mai sus, toate datele personale vor fi distruse ireversibil (cu excepția celor necesare pentru diverse obligații fiscale sau alte obligații legale), iar informații cu caracter ne-personal și care nu mai pot fi utilizate pentru identificarea participantului vor fi utilizate doar ca date statistice, utilizabile agregat în scopuri de strategie.

În cazul în care v-ați exprimat consimțământul pentru a vi se transmite newsletter adresa dvs. de email va fi păstrată până veți alege să vă dezabonați. Dezabonarea se va putea face prin accesarea link-ului existent în fiecare newsletter.

5. Care sunt drepturile tale?

Dacă în orice moment participantul consideră că orice date personale pe care editura le deține sunt incorecte sau incomplete, acesta are posibilitatea de a cere să vadă aceste informații, să le corecteze sau să fie șterse. Pentru aceasta te rugăm să trimiti o cerere la adresa contact@twj.ro.

În cazul în care doriți să formulați o plângere asupra modului în care au fost administrate datele personale, vă rugăm să ne contactați prin email la contact@twj.ro. O persoană responsabilă va investiga plângerea și va lua legătura cu dvs pentru a rezolva problema semnalată.

Dacă considerați în continuare că datele personale nu au fost administrate corect conform reglementărilor, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și puteți formula o plângere către aceasta.